fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Kefalonija AVIO, Leto

First Minute cena
Od299 €
Puno Ime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* Slažem se sa Uslovima korišćenja i Politikom Privatnosti.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5103

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Kefalonija AVIO

10/11 noći
 • 11-12 Dana, 10-11 Noćenja
 • Plaže: 1
 • Ekskurzija: 0
 • Jun, Septembar 2024
 • Prevoz
 • Kefalonija, Grčka

KEFALONIJA  je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga sa površinom od 780 km². Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Argostoli je glavni grad i luka Kefalonije još od 1757. godine. Ostvo je spoj elitnog Jonskog letovališta i netaknute prirode, bajkovitih plaža, planinskih predela, starih tvrđava, crkava i manastira, živopisnih naselja i sela, vetrenjača…

LASSI – poluostrvo, koji razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu, omiljeno je turističko odredište mnogih turista. Lassi je omiljen zbog belih i sivih, peskom posutih plaža.

Galerija
Program putovanja

1. DAN:BEOGRAD – KEFALONIJA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2h i 30min pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 1 dan ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona (planirano vreme leta u 6.30 ujutru, a sletanje u 9.00h po lokalnim vremenima). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Argostoli (let traje oko 1h i 20min). Broj leta JU9668. Po sletanju transfer do izabranog smeštaja.

1 – 11/12. DAN:KEFALONIJA

Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

11/12. DAN:KEFALONIJA – BEOGRAD

Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Čarter let do Beograda. Broj leta JU9669. Planirano vreme poletanja u 9.45h, a sletanje u 10.05h po lokalnim vremenima. Kraj aranžmana.

Smeštaj
VILA KAPPATOS - LASI

Lokacija: Smeštena je u mirnom delu Lasija, u prirodnom okruženju, na uzvišenju iznad samog Lasija i ima fantastičan pogled na zaliv i grad Argostoli. Nalazi se na 300 m od glavne ulice i na oko 10 minuta hoda do plaže. Vila ima lepo uređeno dvorište koje je na raspolaganju gostima.

Opis: Vila Kappatos raspolaže dvokrevetnim studijima u prizemlju  i dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim dupleks apartmanima koji se nalaze na prvom spratu i sve smeštajne jedinice imaju pogled na more. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Korišćenje sefa uključeno je u cenu. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila ima peškire. Vila poseduje parking.

VILA DIONISOS I - LASI

Lokacija: Nalazi se na oko 300 m od mora i na oko 300 m od glavne ulice u Lasiju.

Opis: Vila je 2014. godine renovirana. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, koji se nalaze na prizemlju i na I spratu vile. Jedan od apartmana ima prolaznu terasu, u cenovniku je obeležen sa p.t. i prodaje se po nižoj ceni. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Studiji raspolažu klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila ima peškire. Vila poseduje parking.

VILA ANGELIKI - LASA

Lokacija: Smeštena je u mirnom delu Lasija, u prirodnom okruženju, na uzvišenju iznad samog Lasija i ima fantastičan pogled na zaliv i grad Argostoli. Nalazi se na 300 m od glavne ulice i na oko 10 minuta hoda do plaže.

Opis: Vila Angeliki raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze u prizemlju i na I spratu, četvorokrevetnim apartmanima, koji se nalaze u prizemlju, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim mezonetama koje se nalaze na II spratu. Jedan od studija ima prolaznu terasu, u cenovniku je obeležen sa p.t. i prodaje se po nižoj ceni. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima peškire. Korišćenje sefa uključeno je u cenu. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila poseduje parking. 

VILA DIONISOS II - LASI

Lokacija: Nalazi se na oko 300 m od mora i na oko 50 m od glavne ulice u Lasiju.

Opis: Vila je 2014. godine renovirana. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, koji se nalaze na prizemlju i na I spratu vile. Takođe raspolaže četvorokrevetnim dupleks apartmanima i četvorokrevetnim dupleks apartmanima sa pomoćnim ležajem koji se nalaze u prizemlju. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Studiji raspolažu klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila ima peškire. Vila poseduje parking.

VILA TZAKIS - LASI

Lokacija: Vila Tzakis se nalazi se u glavnoj ulici mesta Lasi, na samom šetalištu. U neposrednoj blizini vile su marketi, restorani, kafeterije i barovi. Nalazi se na oko 5 minuta hoda do plaže, Vila ima prelepo dvorište sa maslinjacima koje je na raspolaganju gostima.

Opis: Vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji su smešteni na I i II spratu. Svi studiji imaju pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Studiji raspolažu klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila ima peškire. Vila poseduje parking.                                                                      

Cene

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz avionom (čarter let)  na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd, kompanijom Air Serbia,
 • aerodromske takse za odrasle osobe i decu (aerodrom Beograd 25,06 €, aerodrom Kefalonija 19,30 €). Deca do 2 godine ne plaćaju takse. Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama, 
 • transfer na Kefaloniji na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom,
 • smeštaj u vilama / hotelima  na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika,
 • usluge pratioca grupe,
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji,
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:   

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
 • fakultativne izlete i ulaznice,
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi: privatan smeštaj – 1.5€, hoteli 1*i 2* – 1.5€, hoteli 3* – 3€, hoteli 4* – 7€, hoteli 5* – 10€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi).

  POPUSTI:
 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.
 • deca 2 – 12 godina imaju popust 30% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju krevet). Minimum 299e
 • deca od 2 – 12 godina koja koriste zajednički ležaj ne ostvaruju popuste (first minute, last minute, specijalne ponude). Plaćaju 299 €. Važi za vile Dionisos I i II, a za vilu Tzakis deca od 2 – 6 godina.

 

NAPOMENA: u četvorokrevetnim apartmanima i  mezonetama, deca ne ostvaruju popust na smeštaj ukoliko koriste ležaj.

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 50 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
 • za klima uređaj – 5 do 7€ dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
Napomene i plaćanje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  GOTOVINSKI- 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
  PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora)

  NAPOMENE:

   • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi organizatora putovanja koji su sastavni deo ugovora.

   • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 15 eur.

   • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

   • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

   • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

   • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

   • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja(GLOBOS)

Nastavi Rezervaciju