fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Kušadasi, Leto za mlade

First Minute cena
Od239 €189 €
Vesta Apart hotel 3* - 1/2
 • Vesta Apart hotel 3* - 1/2
 • Vesta Apart hotel 3* - 1/3
 • Vesta Apart hotel 3* - 1/4
* Molimo Vas, čekirajte sva polja i nastavite na sledeći korak.

Nastavi Rezervaciju

Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5291

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Top Party destinacija

Leto za mlade 2024

Kušadasi – lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je letnji turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na peščanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno istorijsko nasleđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posetiocima. Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim letima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

IZABERI KUŠADASI – TOP PARTY DESTINACIJU za mlade 🔥🔥🔥

🏖 Izlet za #Efes, obilazak #Pamukalea, žurke na bazenima #Luckybara i #Okuza#BoatParty, najlepše plaže u okolini #Kušadasija, uz 9 neverovatnih noćnih žurki u najboljim klubovima, samo su deo ovog programa! 🍹🎊💪

 • 🛳️ Boat Party
 • 🏊♀️ Dnevne i noćne žurke
 • 🏖 Izleti u Pamukale, Efes, Nacionalni park
Galerija
Program putovanja

1. DAN:SRBIJA – BUGARSKA - TURSKA

Polazak u 08:00 sa unapred dogovorenog mesta. Vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze, odmora i regulisanja carnskih formalnosti.

 

2-10 DANKUŠADASI

Prelazak moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kušadasi! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelep odmor. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka! Uz to, najpoznatiji srpski DJ-evi doprineće da se osećate kao kod kuće!

11. DAN:TURSKA – BUGARSKA - SRBIJA

Napuštanje soba, pakovanje stvari u autobus I polazak ka Srbiji. Lagana vožnja kroz Tursku I Bugarsku sa usputnim zadržavanjem radi regulisanja carinskih formalnosti I odmora grupe.

12. DAN:SRBIJA

Dolazak u Srbiju u popodnevnim časovima. Kraj programa.

Smeštaj
VESTA APART HOTEL 3*

Apart hotel Vesta 3* je hotel koji se nalazi u strogom centru Kušadasija, na samo 500m od gradske plaže. U njegovoj blizini se nalaze stanice mini bus/dolmuša kojima lako i brzo možete doći do bilo koje plaže ili dela grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, otvoreni bazen, besplatan internet u celom hotelu, sef na recepciji (uz doplatu). Moderne sobe su opremljene TWC-om, klima uređajem (uračunat u cenu), televizorom, malim frižiderom i balkonom. Usluga u hotelu je noćenje s doručkom.

Cene
Polazak15.7.15.7.15.7.24.7.24.7.24.7.02.8.02.8.02.8.11.8.11.8.11.8.20.8.20.8.20.8.
Povratak26.7.26.7.26.7.04.8.04.8.04.8.13.813.813.822.8.22.8.22.8.31.8.31.8.31.8.
Naziv hotela:Usluga1/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/4
VESTA APART HOTEL 3*NA239 €209 €199 €249 €219 €209 €249 €219 €209 €239 €209 €199 €229 €199 €189 €

 

Legenda:
NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
ND – NOĆENJE SA DORUČKOM

CENOVNIK VAZI ZA PRIJAVE DO 21.04.2024.

 

 

CENA UKLJUČUJE:

 • ✅  Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • ✅  9 noćenja u izabranom smeštaju, na bazi izabrane usluge u 1/2 , 1/3 i 1/4 sobama
 • ✅  Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • ✅  Administrativne troškove obrade rezervacije 25€

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • ❌ Fakultativne izlete
 • ❌ Obaveznu turisticku taksu – 0,5€ po osobi po danu za hotele sa 2* i 3* , i 1€ po osobi po danu za hotele sa 4*
 • ❌ Zdravstveno osiguranje
 • ❌ Opcija 1: Putničko i zdravstveno osiguranje bez pokrića COVID-19: 24€ (osiguravajuće pokriće do 30.000 eur)
 • ❌ Opcija 2: Putničko i zdravstveno osiguranje sa COVID osiguranjem: 30€ (osiguravajuće pokriće do 30.000 eur)
Izleti
BOAT PARTY KUŠADASI

Ne propustite pravu letnju žurku na brodu krstareći obalom Egejskog mora. Za muziku je zadužen Modena DJ sa najvećim stranim i domaćim hitovima, preplanula tela, prelepo tirkizno more i sunce u predvečerje garantuju vrhunsku atmosferu. Naš animatorski tim i tročasovna žurka je nešto što ne smete propustiti. Let’s party!

EFES

Bilo da ste neumorni istraživač koji je stalno u potrazi za značajnim istorijskim mestima ili ste turista koji želi priuštiti novi egzotični izlet, Efes, kao nezaobilazna tačka na mapi Turske, sigurno će biti dovoljno dobar izazov. Antički grad Efes pravo je mesto ako zaista želite da saznate i vidite nešto više o antičkom svetu. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka, agore i kupatila, danas privlače milione turista iz celog sveta i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u Maloj Aziji.

LONG BEACH

Long beach predstavlja početni deo najveće plaže u široj zoni Kušadasija. Prelepa, dugačka, peščana plaža, čista voda i bar Kumsal samo su neki od razloga zašto je Long beach jedna od najpoznatijih plaža u Kušadasiju. Jedna od atrakcija ove plaže jeste i animacioni program u popodnevnim časovima, gde vas očekuje dobra zabava, druženje, igranje i nezaobilazni “rain dance”.

PAMUKALE

Turci joj tepaju ,,pamučna tvrđava“ i jedno je od najznačajnih obeležja Turske i svakako unikat u svetu. Zbog bajkovitog izgleda često se poredi sa snežnim terasama ili zamrznutim vodopadima, ali ovo mesto nema veze sa snegom. Pamukale su nastale zbog velike količine kalcijum karbonata u vodi koja ovde izvire iz 17 izvora. Na samom izvoru ležao je antički grad Hijerapolis posvećen kraljici Hijeri, a danas je mesto koje posećuje više stotina hiljada ljudi godišnje.

NACIONALNI PARK MILI

Nacionalni park Dilek Peninsula, poznatiji kao Milli park, nalazi se 26 kilometara južno od Kušadasija, površine 28.000 hektara. Park Milli predstavlja pravi raj za posetioce. Možete uživati na nekoj od prelepih plaža, koje su zahvaljujući svom okruženju veoma dobro opremljene i održavane i imaju kristalno čistu vodu, a najpoznatije plaže parka su: plaža Kalamaki sa uvalama, Ičmeler, Kavakli i Karapinar. Neizostavna aktivnost ovog izleta je kupanje u Zevsovoj pećini.

SOKE SHOPING CENTAR

Soke outlet prodavnice nalaze se na oko 40 minuta vožnje od Kušadasija. Lokali nude sve, od obuće, odeće, igračaka i kućnih aparata i sve cene su diskontne. Outlet se sastoji od četiri velika dela, gde ćete naći niz prodavnica uključujući najpoznatije svetske brendove: Adidas, Nike, Benetton, Levi’s, Colin’s, Collezione i mnogi drugi, a kada se umorite možete predahnuti u Mcdonald’s i Starbucks restoranima.

Napomene i plaćanje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

 

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja ORGANIZATORA PUTOVANJA, a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (GLOBOS)

 

Nastavi Rezervaciju