fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Lefkada, Leto za mlade

First Minute cena
Od339 €289 €
VERYKIOS - 1/3
 • VERYKIOS - 1/3
 • HOTEL MADOURI 1/3
 • HOTEL MADOURI 1/4
 • HOTEL MADOURI 1/5
* Molimo Vas, čekirajte sva polja i nastavite na sledeći korak.

Nastavi Rezervaciju

Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5289

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Top Party destinacija

Leto za mlade 2024
 • 12 Dana, 9 Noćenja
 • Plaže: 4
 • Ekskurzija: 7
 • Jul, Avgust 2024
 • Prevoz
 • Lefkada, Grčka

Lefkada je možda i najlepše ostrvo jonskog arhipelaga. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom što dosta olakšava put do naše destinacije. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Naša baza ovog leta je Nidri, na istočnoj strani ostrva, mesto udaljeno 15km od glavnog grada. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod u Nidriju, a klub Sail Inn je dugogodišnji domaćin svih Modena žurki. Upustimo se u avanturu!!!

Kada pomislimo na #najlepšeplaže Evrope – pomislimo na #Lefkadu! 🏝🏖 #Katizma#egremni#portokatsiki#agiofili samo su neke od bajkovitih plaža Lefkade…

 • 🛳️ Boat Party
 • 🏊♀️ Dnevne i noćne žurke
 • 🏖 Izleti Krstarenje i obilazak najlepših plaža
Galerija
Program putovanja

1. DAN:SRBIJA-MAKEDONIJA-GRČKA

Polazak u 17:00h iz Beograda sa dogovorenog mesta i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

 

2-10 DANLEFKADA

Posle noćne vožnje, sledi dolazak na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne lepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!!

 

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gde ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma vetra i crkvuta ptica u dvorištu manastira Feneromeni, do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva.

 

Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim jonskim morem, više je nego očaravajuć… Porto Katsiki, Egremni, Agiofili… da li vas više fasciniraju stene koje more i dalje oblikuje po svom, da li neverovatno plavetnilo ili sitan pesak… osećaj je nestvaran.

 

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gde pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.

 

Ukoliko želite da posetite dva prelepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, upuitite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu.

 

Kathisma plaža svojom lepotom parira velikim lepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a Rapsody vam garantuje da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.

 

11. DAN:GRČKA-MAKEDONIJA-SRBIJA

Posle napuštanja soba i krećemo nazad ka Beogradu I Novom Sadu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

Smeštaj
HOTEL MADOURI

Smešten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelepo uređene, neke sa pogledom na more. Sobe koje imamo na raspolaganju nalaze se u prizemlju objekta.

Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet.

Sve sobe poseduju: TV, klimu (uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smeštaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

VERYKIOS

Verykios studija i apartmani smešteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija poseduju i parking, a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman poseduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV i klimu (uz doplatu).

Cene
Polazak11.7.11.7.11.7.11.7.20.7.20.7.20.7.20.7.29.7.29.7.29.7.29.7.07.8.07.8.07.8.07.8.
Povratak22.7.22.7.22.7.22.7.31.7.31.7.31.7.31.7.09.8.09.8.09.8.09.8.18.8.18.8.18.8.18.8.
Naziv hotela:Usluga1/21/31/41/51/21/31/41/51/21/31/41/51/21/31/41/5
VERYKIOS ST/APPNA 289€   309€   329€   409 €  
HOTEL MADOURINA 309€299€299€ 329€329€329€ 329€329€329€ 419 €409 €409 €
HELENA STUDIOSNA299€SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT349€
BILLY STUDIOSNA299€319€329€399

Legenda:
NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA

AKCIJA POSLEDNJE SOBE ZA SVE TERMINE.

 

 

CENA UKLJUČUJE:

 • ✅ Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • ✅ 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi u Nidriju ili Perigialiju.
 • ✅ Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • ✅ Administrativne troškove obrade rezervacije 25€

CENA NE UKLJUČUJE:

 • ❌ Fakultativne izlete.
 • ❌ Putničko i zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 24 €, sa COVID pokrićem 30 €  
 • ❌ Obaveznu gradsku taksu (cenovnik od 01.01.2024) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 1.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 3 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 7 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 10 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
 • ❌ Depozit za sobu koji mogu određeni vlasnici smeštaja da zatraže prilikom dolaska, koji se uredno vraća putnicima na kraju boravka ukoliko nije došlo do neplanirane štete. 

 

 

Izleti
KRSTARENJE KEFALONIJA ITAKA

Krstarimo veličanstvenim i modernim brodom „Makedonia Palace” iz luke Nidri južnom obalom Lefkade, gde se prolaze zalivi, plaže za surf i selo Vasiliki, sve to pod budnim okom delfina i kornjača, koji su neretki u ovim vodama. Zatim sledi uvala Porto Katsiki, gde se možete na kratko okupati ili fotografisati, jer će pauza za kupanje biti na susednoj plaži, koja svojom prirodom i čistotom oduzima dah – plaži Egremni. Velelepni brod nas dalje vodi u Fiskardo na Kefaloniji. Ovde ćete imati vremena za odmor, kupovinu ili piće u jednom od lučkih barova ovog malog slikovitog ribarskog sela. Sledeća stanica je ostrvo Itaka, za koje se smatra da je rodno mesto Odiseja. U povratku se posećuje i misteriozna pećina Papanikolis, gde će Vas kapetan uvesti, uprkos veličini broda. Poslednje stajalište je poseta ostrvu Škorpija, poznato i kao ostrvo porodice Onazis, gde ćete čuti tragičnu istoriju ove porodice, a potom se i poslednji put okupati na ovom krstarenju. Prilikom povratka u Nidri prolazi se pored ostrva Madouri ili ostrva pesnika.

KRSTARENJE NAJLEPŠE PLAŽE

Obilazak ostrva brodom, tokom koga ćete moći da vidite prelepe šumske predele, najlepše plaže ostrva. Na mirnoj plaži Agiofili napravićemo pauzu od sat vremena za kupanje, a potom idemo u selo Vasiliki na osveženje, što će celom izletu dati posebnu čar. Krstarimo ka jugozapadu ostrva, a tamo nas čeka Cape Lefkatas, koji stoji kao div, isklesan od belog kamena, mašući Vam svojim svetionikom. Na ovom mestu je i drevni Apolonov hram, koji po verovanju peva pesme poznate pesnikinje Safo, koja je sa ovih litica počinila samoubistvo. Na zapadnoj obali Lefkade čeka Vas neprocenjiva plaža Porto Katsiki, sa kristalno tirkiznom bojom vode, gde sa broda možete roniti ili plivati do plaže, na kojoj je more oblikovalo veličanstvene stene. Posle plaže Porto Katsiki, Egremni plaža sa svojom netaknutom prirodom nestrpljivo očekuje Vaš dolazak.

BOAT PARTY

Brod koji smo organizovali izgledaće kao najveća ploveća diskoteka na Lefkadi. Naši DJ-evi, dobra muzika, kupanje, animacija… Najbolji provod na Lefkadi!

LEFKA BY NIGHT

Izlet autobusom do glavnog grada ostrva Lefkada. U večernjim satima, a pre izlaska u clubbing, prošetajte glavnim gradom ostrva i upoznajte drugu stranu ostrva Lefkada. Prelepi kafići, restorani, a možda i vreme kada ćete kupiti neke od prepoznatljivih suvenira, koji će vam biti jedna od uspomena sa ovog letovanja. Posle šetnje otpočinjemo zabavu u nekom od najboljih klubova na Lefkadi.

OBILAZAK OSTRVA BUSOM

Ovo je jedinstveni način da se upoznate sa ostrvom, mentalitetom i običajima lokalaca, najznačajnijim lokalitetima i prirodom ostrva. Polazak je iz Nidrija, istočnim delom ostrva ka severnoj obali. Tom prilikom se prolaze mnoga tradicionalna sela i stiže u glavni grad Lefkas. Ovde ćete ostati sasvim dovoljno da vidite gužvu i užurbanost prometnog centra, sa mogućnošću kupovine ili istraživanja lavirinta uskih uličica. Idući severnim priobalnim putem, zastajemo u poznati manastir Feneromeni. Na ovom delu obale nalaze se mnoge planine i plaže koje će vas ostaviti bez daha. Napravićemo pauzu za kupanje na plaži Pefkoulia, gde možete posetiti plažni bar sa bazenom, restoran sa tradicionalnom hranom ili jednostavno uživati na pesku, ležaljkama i kristalno plavom moru. Put nastavljamo preko sela Vasiliki, prolazeći pored vetrovite plaže za surfovanje na južnoj obali, obilazimo šarmantnu ribarsku luku, kao i brojna sela, uvale, od kojih su najznačajniji Sivota i Micros Yallos.

PLAŽA KATISMA – COPLA BEACH BAR

Ukupna dužina obale ostrva Lefkada iznosi 117 km i krasi je izuzetno veliki broj uređenih priobalnih regija. Obilaskom plaža,  doživećete nesvakidašnju kombinaciju peska i kristalno čistog  tirkiznog mora. Iskoristite priliku i posetite jednu od najatraktivnijih plaža – Kathisma beach. Široka dugačka peščana plaža, sa odličnim plažnim barom omogućiće Vam nezaboravan provod.

SUNSET BEACH PARTY

Fenomenalna žurka na plaži Kathisma uz zalazak Sunca. Prevoz autobusom. Kupanje, kokteli, DJ-evi. Nešto o čemu ste maštali desiće se upravo ovde… Vidimo se na plaži ili u vodi! 

PARTY NARUKVICA

Tokom našeg boravka na Eviji, čeka nas nezaboravan provod, u jednom od najboljih klubova celog ostrva, kluba Bazaar.. Uz narukvicu gratiss partijamo jedno veče na plaži i pod vedrim nebom, kao i jedno veče u Pefkiju, u baru Fygias. Uz sve to, potražite u Neos Pirgosu naše discount pointe,  jer brojni popusti očekaju sve vlasnike naše PARTY NARUKVICE… Žurkanjeee!!!

Napomene i plaćanje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

 

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja ORGANIZATORA PUTOVANJA, a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (GLOBOS)

 

Nastavi Rezervaciju