fbpx
021 3038 700 office@modenatravel.com
021 3038 700 office@modenatravel.com

Budva, Leto za mlade

First Minute cena
Od329 €279 €
Puno Ime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* Slažem se sa Uslovima korišćenja i Politikom Privatnosti.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5531

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

office@modenatravel.com

Top Party destinacija

Leto za mlade 2024

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim peščanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lepim peščanim plažama. Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog leta od Budve napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM LETNJEM PARTY PUTOVANJU!

Neka zabava počne!!!

IZABERI BUDVU – TOP PARTY DESTINACIJU za mlade 🔥🔥🔥

🏖 Izlet za #Dubrovnik, obilazak #Kotora,  #BoatParty, najlepše plaže #Crne Gore, uz 9 neverovatnih noćnih žurki u najboljim klubovima, samo su mali deo onoga što Budva pruža! 🍹🎊💪

 • 🛳️ Boat Party
 • 🏊♀️ Dnevne i noćne žurke
 • 🏖 Izleti za KOTOR i DUBROVNIK
Galerija
Program putovanja

1. DAN:SRBIJA – BUDVA

Polazak u dogovoreno vreme iz Novog Sada i Beograda. Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

 

 

2-10 DANBUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj.  Nakon prvog dana, pa sve do povratka za Srbiju nam sledi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Takođe, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog Boat party-ja koji će se prepričavati (Ploče, jedno popodne i veče Tivat i Kotor, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, jedan dan odlazak na “Havaje” brodićem…)! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

11. DAN:SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Smeštaj
VILA BALABUŠIĆ

Smeštajni objekat Apartments Balabusic u ponudi ima smeštaj sa pogledom na grad na atraktivnoj lokaciji u Budvi, nedaleko od znamenitosti Slovenska plaža, Plaža Dukley i Plaža Pizana.

U objektu je dostupan besplatan WiFi. Jedinice poseduju terasu, klima-uređaj, flat-screen televizor i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. U nekim jedinicama se nalazi i kuhinja sa frižiderom, mašinom za sudove i rernom.

Od mora vila je udaljena oko 650 metara.

Studio za 2 osobe (zajednička terasa) -25 m2, studio sa kuhinjom i zajedničkom terasom, mak. 2 osobe.

Studio za 3 osobe (zajednička terasa) -30 m2, studio sa kuhinjom i zajedničkom terasom, mak. 3 osobe.

Apartman sa 1 spavaćom sobom za 4 osobe (zajednička terasa) -43 m2, apartman sa terasom i kuhinjom: u spavaćoj sobi – singl ležaj i francuski ležaj, u dnevnoj sobi – bračni krevet i sofa na razvlačenje 140k190, mak. 4 osobe.

Apartman sa dve spavace sobe za 5 osoba (zajednička terasa) -43 m2, apartman sa kuhinjom i zajedničkom terasom: spavaća soba sa odvojenim krevetima i spavaća soba sa francuskim ležajem, pomoćni ležaj.

Smeštaj
NIR apartmani

NIR Apartments Budva nalazi se u Budvi, 600 metara od slovenačke plaže i 1,1 km od plaže Duklei.

Nudi baštu i besplatan privatni parking. Besplatni WiFi je dostupan u celom objektu. Objekat poseduje dvokrevetne studije I cetvorokrevetne apartmane, sa privatnim kupatilom.

Cene
Polazak27.7.27.7.27.7.27.7.
Povratak06.8.06.8.06.8.06.8.
Naziv hotela:Usluga1/21/31/41/5
VILA BALABUŠIĆNA279 €279 €269 €259 €
VILA NIRNA279 €269 €

Legenda:
NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA

CENOVNIK VAZI ZA PRIJAVE DO 21.04.2024.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • ✅ Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama. 
 • ✅ 9 noćenja u Budvi u izabranom smeštaju.
 • ✅ Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • ✅ Admnistrativne troškove obrade rezervacije

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • ❌ Putničko i zdravstveno osiguranje
 • ❌ Fakultativne izlete.
 • ❌ Obaveznu gradsku taksu
Izleti
KOTOR

Obilazak jednog od najljepših zaliva sveta je prilika da osetite jedinstvenu prirodnu ljepotu Boke Kotorske i upoznate njenu istoriju, kulturu i arhitekturu.

Nezaobilazna je poseta Kotoru, gradu koji je upisan na listu Svetske baštine. Stari grad Kotor, opasan gradskim zidinama dugačkim 4,5 km, jedan je od najočuvanijih u regionu i predstavlja poseban izazov za turističku radoznalost.

DUBROVNIK

Dubrovnik se nalazi na krajnjem jugu Hrvatske rivijere. Proglašen je za treće najromantičnije mesto na svetu. Ovo je grad koji bi trebalo posetiti bar jednom u životu. Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u “biser Jadrana” zbog svoje neuporedive građevinske baštine. Svetlucav mermer na ulicama Dubrovnika, barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama pa nije čudo što Unesko naziva Dubrovnik svetskom kulturnom baštinom. Dubrovnik je više nego fascinantan zbog Starog Grada, ali i zbog kristalno čistog mora, punog šumovitih ostrva koja vas zovu na izlete

PARTY NARUKVICA

Tokom boravka u Budvi, imaćemo priliku da svako veče uživamo u live nastupima najvećim zvezda Srbije i Balkana, u nekom od najpoznatijih noćnih klubova Budve. 

 

Napomene i plaćanje

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

 

NAPOMENE:

 

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.10.2023. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 4/2022 kat A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (GLOBOS)

Nastavi Rezervaciju