fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Krstarenje 12 dana, Apsolvent 2025

Promo cena
Od499 €399 €
20/04/2025
* Molimo Vas, čekirajte sva polja i nastavite na sledeći korak.

Nastavi Rezervaciju

Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5618

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Krstarenje 12 dana - BARSELONA + VALENSIJA *PREMIUM PROGRAM*

12 dana

*Super premium program*

Prvi put posle 20 godina Apsolventskih ekskurzija otkrivamo zajedno NOVI SVET – do sada neistražene delove Španije:

Benidorm – Majami Evrope
Valensija – Grad u kom se izvaredno spajaju futuristički 22. vek i daleka prošlost.
Alikante – Mini Monte Karlo i jedno od najlepših letovališta Španije.

Na sve to dodajte Viteške igre sa Robin Hud tematikom, stadion Valensije sa lokalnim vodičom, ples sa Delfinima u Oceanograficu u Valensiji, uz već nestvarne Nicu, Ljoret, Barselonu, Rim i Veneciju i dobijate super kvalitetan program kakav do sada nismo imali mogućnost da ponudimo na našem tržištu.

Da li ste spremni da krenemo zajedno u ovu avanturu života?

Galerija
Program putovanja

1. DAN: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA

Polazak NOVI SAD – TURISTIČKI TERMINAL (BIVŠA STANICA ATP VOJVODINE), POSTAVKA 13H, POLAZAK 14H (ovo je okvirno vreme. Tačno vreme stize sms porukom 2 dana pred put).. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Venecija – Verona – Azurna obala.

2. DAN:NICA – MONAKO – MONTE KARLO

U prepodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Obilazak Nice: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresko (Negresco)… Celodnevni boravak u Nici. U večernjim satima polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Posle obilaska male mondenske države sledi noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske…

3. DAN:LLORET DE MAR

U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi – Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u hotel sa 4* (3 polu pansiona – doručak i večera na bazi švedskog stola) do 14.00h. Popodne predviđeno za odmor i kupanje ili žurka na bazenu. Večera. Svake večeri fakultativni odlazak u diskoteku. Noćenje.

4-5. DAN:LLORET DE MAR-BARSELONA

Polupansion. Odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, DALIJEV MUZEJ, DISCOTHEQUE TROPICS… Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta i Barselone.

6. DAN:LJORET DE MAR – BENIDORM

Doručak. Check out iz hotela. Costa Brava izlet, pa potom skup u Ljoretu I putovanje ka Benidormu (cca 130km od Valensije).
Dolazak u prelepi Benidorm, grad koji je na trećem mestu po brojku kreveta u Španiji, posle Barselone i Madrida. Benidorm je turističko sedište regije COSTA BLANCA. Kratka panormaska vožnja radi boljeg upoznavanja ovog neverovatnog letovališta, koje je zbog mnoštva solitera poznat i kao Menhetn Španije. Odlazak do hotela. Check in. Uveče žurka u nekom od mnogobrojnih lokala Benidorma. Noćenje

7.DANVALENSIJA PANORAMIKA + VITEŠKE IGRE

Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na neverovatan fakultativni izlet, u kom ćemo upoznati čarobnu Valensiju i njene najvažnije lepote…

Obilazak poćinjemo sa jedinstvenim biserom Španije i najvećom atrakcijom ove metropole – Gradom Umetnosti i Nauke, koju je projektovao čuveni Kalatrava. Šetnjom kroz ovaj futuristički park videćemo prelepe gradjevine i prostore jedinstvene u Evropi i šire (L’Hemisfèric, L’Oceanogràfic, El Museu de les Ciències, El Palau de les Arts…).  
Nastavljamo putovanje kroz vreme, te se iz daleke budućnosti vraćamo u još dalju prošlost i bliže se upoznajemo sa istorijskim znamenostima grada (Ajuntament de València, Plaça de la Reina, Valencia Cathedral, Palace of the Borgias, The Central Market of Valencia, La Lonja de la Seda…). 
Šetnju kroz vekove pauziramo odlaskom u najzeleniji deo grada (Jardí del Túria + Jardins del Real)  da odmorimo oči i noge u ovoj zelenoj oazi lepote.
Posle kratkog predaha, sledi Mestalla Forever Tour*, obilazak stadiona Valensije, jednog od najstarijih stadiona u Španiji i poseta Oceanographic Valencia – NAJVEĆEM Akvarijumu u Evropi, a za kraj dana u Valensiji, selimo se na plažu Playa de la Malvarrosa, na predah sa očaravajućim koktelima i osvežavajućim napitcima, sa pogledom na prelepu peščanu plažu.

Veče je rezervisano za spektakl pod nazivom Castel Medieval, gde se u srednjovekovnom dvorcu održavaju prave i neverovatno uzbudljive borbe vitezova, a sve to uz srednjovekovno posluženje, večeru i piće! Noćenje.

8. DANCOSTA BLANCA + VALENCIA BY NIGHT

Doručak. Dan predviđen za upoznavanje okoline Benidorma i najatraktivnih lokacija ovog dela Španije, poznatom po imenu Costa Blanca (Bela obala)

Izlet se sastoji iz 3 dela Alikante + El Palmoral + Lokalna vinarija.

Dolazak u Alikante, još jedno od čuvenih španskih letovališta ove regije. Letovalište je poznato po tvrđavi Santa Barbara koja se uzdiže na steni iznad samog grada. Obilaskom tvrđave, šetnja se nastavlja ka živopisnoj četvrti El Barrio de Santa Cruz, poznato po uskim vijugavim uličicama, belim kućicama sa šarenim motivima, katedrali Sv.Nikole iz 17.veka, kao i gradskom skupštinom koja se nalazi unutar ruševina srednjovekovnih zidina. Nakon obilaska starog grada, šetnja se nastavljam ka aveniji Esplanada de Espanja (popločanom sa 6.6 miliona mermernih pločica). Ovo je i jedan od simbola grada. Šetnja se završava kod najpoznatije gradske plaže Playa del Postiguet, gde se možete odmoriti i uživati u nekom od lokalnih restorana, tapas barova koji nude specijalite ove regije.
Nakon Alikantea, idemo ka El Palmoralu, neverovatnoj botaničkoj bašti sa palamama. Za kraj poseta lokalnoj vinariji gde ćemo čuti i videti kako se proizvode lokalna vina i imati priliku da probamo neka od njih.

Veče je predvidjeno za izlet Valencia by Night, na kom ćemo imati priliku da vidimo Valensiju u drugom svetlu (noćnom), da vidimo delove grada koje nismo dan ranije, večeramo u lokalnim restoranima i popijemo piće i osvežimo se u nekom odpoznatih lokala. Povratak u Benidorm. Noćenje.

9. DANBENIDORM – BARSELONA - BROD

Check out I napuštanje naših soba. Putovanje ka Barseloni. Dolazak u Barselonu. Slobodno vreme cca 2h, da se spremimo za ukrcavanje na brod. U zakazano vreme polazak prema luci, ukrcavanje na brod i smeštaj u kabine. Isplovljavanje iz luke Barselona u 22.00h… Slobodno vreme za korišćenje jedne od mnogobrojnih pogodnosti koju pruža ovaj “ploveći hotel”: muzika uživo, plesni show, disco club, casino, piano bar, bazen, fitness, free shop… Dogovoreni odlazak u diskoteku na brodu. MASKENBAL NA BRODU!!! SPREMITE NAJLUĐE MASKE! Noćenje u moderno opremljenim brodskim kabinama (kupatilo, tuš/ WC…).

10. DANKRSTARENJE MEDITERANOM – ĆIVITAVEKIJA – RIM

Jutarnji animatorski program na brodu i zabavljanje uz niz zanimljivih sadržaja do popodnevnih časova, kada je očekivano uplovljavanje u luku Ćivitavekija (posle 19h). Nakon iskrcavanja, polazak prema Rimu sa obilaskom: Colosseo, Foro Imperiali, Piazza Venezia, Fontana di Trevi i Piazza di Spagna.

Nakon boravka u Rimu, sledi nastavak putovanja preko Italije… Noćna vožnja…      

11. DANVENECIJA

U jutarnjim satima dolazak u luku Punta Sabbioni. Fakultativna vožnja brodom do Venecije (Trg Sv. Marka). Razgledanje grada: Duždeva palata, Libreria, Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Torre del Orologio, zgrade Procuratie, most Rialto, most Uzdaha, crkva Santa Maria della Salute… Boravak u Veneciji u trajanju od 9h. Nakon obilaska i slobodnog vremena, povratak do luke i polazak za Srbiju…

12. DANSRBIJA

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim  časovima.

Smeštaj

Hoteli 4* – POLUPANSION U LJORET DE MARU
Hoteli 3* – NOCENJE SA DORUCKOM U BENIDORMU

 

Cene
MESEC PUTOVANJATERMIN PUTOVANJAUSLUGA U HOTELUHOTEL - PROMO CENAHOTEL - REDOVNA CENA
APRIL20.04. - 01.05.2025.PREMA PROGRAMU399 €499 €

 

POPUST OD 100 EUR PO OSOBI ZA SVE PRIJAVE DO PETKA 07. JUNA DO 18 ČASOVA!

 

 

CENA UKLJUČUJE:

 • ✅ Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • ✅ Poseta gradovima planiranim prema programu putovanja
 • 3 polu pansiona (doručak i večera – švedski sto), (hotel 4*, centar grada, bazen, sobe 1/3 ili 1/4) u Ljoret de Maru
 • 3 noćenja sa doručkom U hotelu 3* u Benidormu  (- švedski sto), (hotel 1/3 ili 1/4 ili 1/5)
 • 1 noćenje u 1/3 ili 1/4 moderno opremljenim unutrašnjim brodskim kabinama (kupatilo, tuš/ WC…) na brodu flote GRIMALDI LINES na relaciji Barselona – Rim (luka Civitavecchia)
 • ✅ Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • ✅ Administrativne troškove obrade rezervacije (20€)

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • ❌ Putničko zdravstveno osiguranje
 • ❌ Osiguranje bez pokrića COVID-19: 
 • ❌ Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 
 • ❌ Doplatu za 1/2 sobu u Ljoretu u iznosu od 30 € po osobi.
 • ❌ Doplatu za 1/2 sobu u Benidormu u iznosu od 30 € po osobi.
 • ❌ Doplatu za 1/2 kabinu na brodu u iznosu od 50 € po osobi.
 • ❌ Turističke takse – UKUPNO: OKO 15€ (po osobi za sve vreme boravka, TACAN IZNOS NA LICU MESTA)
  Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije od (uvedenu od 01.11.2012)
  Obaveznu gradsku taksu za regiju Costa Blanka
 • ❌ EKOLOŠKA TAKSA ZA EMISIJU CO2 (uvodi se za sve brodove po direktivi EU od 2024)
 • ❌ PREMIUM IZLET „VITEŠKE IGRE“ MOŽE DA SE KUPI U AGENCIJI. CENA U AGENCIJI 50€. CENA U BUSU 65 EUR.
Izleti
VALENCIA PANORAMICA

Fakultativni izlet, u kom ćemo upoznati čarobnu Valensiju i njene najvažnije lepote. Obilazak poćinjemo sa jedinstvenim biserom Španije i najvećom atrakcijom ove metropole – Gradom Umetnosti i Nauke, koju je projektovao čuveni Kalatrava.

Nastavljamo putovanje kroz vreme, te se iz daleke budućnosti vraćamo u još dalju prošlost  (Ajuntament de València, Plaça de la Reina, Valencia Cathedral, Palace of the Borgias, The Central Market of Valencia, La Lonja de la Seda…). Šetnju kroz vekove pauziramo odlaskom u najzeleniji deo grada (Jardí del Túria + Jardins del Real)  da odmorimo oči i noge u ovoj zelenoj oazi lepote.

OCEANOGRAPHIC VALENCIA

Tokom boravka u Valensiji, imaćemo priliku da posetimo Oceanographic Valencia, najveći akvarijum u Evropi. Jedinstvena prilika da vidimo uživo kita, šou sa delfinima i mnoštvo drugih zanimljivih životinja morskog sveta.

 

COSTA BLANCA

Izlet se sastoji iz 3 dela Alikante + El Palmoral + Lokalna vinarija. Dolazak u Alikante, još jedno od čuvenih španskih letovališta ove regije. Letovalište je poznato po tvrđavi Santa Barbara. Nakon obilaska starog grada, šetnja se nastavljam ka aveniji Esplanada de Espanja. Šetnja se završava kod najpoznatije gradske plaže Playa del Postiguet.
Nakon Alikantea, idemo ka El Palmoralu, neverovatnoj botaničkoj bašti sa palamama. 

MESTALLA FOREVER TOUR

Poseta i obilazak staviona Valensije najstarijeg stadiona u Španiji… Tura koja traje cca 1h uključuje posetu: tribinama, svlačionicama, terenu (klupa za igrače), komentatorskim kabinama, sali sa trofejima, muzeju… Nakon ture možete kupiti originalne suvenire sa grbom FB Valencia… Fudbal i šoping!

CASTELL MEDIEVAL

*PREMIUM IZLET*

Odlazak do srednjovekovnog dvorca, gde nas čekaju prave pravcate borbe vitezova sa Robin Hood tematikom.
Dok traje ovaj spektakl, gostima na raspolaganju srednjovekovna večera, kao i neograničene količine piva, sangrije, sokova, vode.

BARCELONA PANORAMICA

Panoramsko razgledanje „olimpijske lepotice“ uz kraća zaustavljanja i posete najznačajnijim znamenitostima grada: Toranj Agbar, Korida, Sagrada Familia, Park Ciutadella, Paseo de Gracia, Cassa Batllo, La Pedrera, Plaza Espana, Montjuic,Av. Diagonal, Kolumbov spomenik… Simboli Barselone!

BARSELONA SHOPPING & BY NIGHT

Posle ručka odlazak u neki od šoping centara, nakon čega sledi odlazak do centra Barselone… Slobodn vreme za šoping ili šetnju gradom uz mogućnost posete nekih od najinteresantnijih lokaliteta u gradu: AQUARIUM, GOTIČKA ČETVRT… U večernjim satima odlazak na Placa d’Espanya i poseta tzv Magičnoj fontani – remek delu poznatog španskog inženjera Carlesa Buigasa, gde ćete uživati u fascinantnom spektaklu plesa vode prožete neopisivim spektrom duginih boja i prelepe muzike!

 
DISCO VIP GOLD CARD

Najpoznatiji disko-klubovi u Lloretu sa fantastičnom party atmosferom: Tropics, Moby’s! Klub karta važi za sve noći vašeg boravka sa uključena 2 pića. Tematske žurke svake večeri: WELCOME PARTY, RED LOVE PARTY®, GRAFIT PARTY®… Žurkaaa!

MUZEJ SALVADOR DALI

Jedinstvena prilika da uživate u tradicionalnim pokretima vatrenih flamenko plesača i plesačica (plesač HOZE LEON drži svetski rekord u najbržem flamenku). Fantastičan FLAMENCO SHOW uz specijalni program, kao i uključenu neograničenu konzumaciju šampanjca, sangrije ili soka… Viva Espana!

Napomene i plaćanje

Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca. 

Za sve putnike koji žele da ostvare ULTRA/FIRST MINUTE popust, odnosno prijavljeni su u pomenutom akcijskom periodu, obavezno je plaćanje u jednakim mesečnim ratama, minimum jednom mesečno.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate i to na sledeće načine:

GOTOVINSKI: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana do 20.02.2024. i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.

PLATNIM KARTICAMA: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

U SLUČAJU DA PUTNIK ODUSTANE DO 31.11.2024. – ZADRŽAVA SE 2.500 DIN, A OSTATAK SE VRAĆA.

ZA ODUSTAJANJE OD 1.12.2024. do 31.1.2025. zadržava se 5.000 din, a ostatak se vraća.

Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, i ovim programom putovanja su drugačije određene.

Od 01.02. do polaska, važe Opšti uslovi putovanja prema programu:

 • 30% od 74 do 29 dana pre početka putovanja, a najmanje 60 EUR
 • 50% od 28 do 15 dana pre početka putovanja,
 • 80% od 14 do 7 dana pre početka putovanja,
 • 95% od 6 do 3 dana pre početka putovanja,
 • 100% na dan putovanja, nedolaska ili odustanka u toku puta

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet i zvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.10.2023. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 4/2022 kat A
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (GLOBOS)

Nastavi Rezervaciju