fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Lutraki, Leto za mlade

First Minute cena
Od295 €255 €
Hotel Akti 2* - Sea View 1/2
 • Hotel Akti 2* - Sea View 1/2
 • Hotel Akti 2* - Sea View 1/3
 • Hotel Akti 2* - Sea View 1/4
 • Hotel Akti 2* - Standard 1/2
 • Hotel Akti 2* - Standard 1/3
 • Hotel Akti 2* - Standard 1/4
 • Hotel Akti 2* - Budget 1/2
 • Hotel Afrodita 3* 1/2
 • Hotel Afrodita 3* 1/3
 • Hotel Afrodita 3* 1/4
 • Hotel Andreou 2* 1/2
 • Hotel Kosmopolit 3* 1/2
 • Hotel Kosmopolit 3* 1/3
 • Hotel Galanopulos 2* 1/3
* Molimo Vas, čekirajte sva polja i nastavite na sledeći korak.

Nastavi Rezervaciju

Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

7185

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Top Party destinacija

Leto za mlade 2024
 • 10-11 Dana, 8-9 Noćenja
 • Plaže: 4
 • Ekskurzija: 5
 • Jul, Avgust 2024
 • Prevoz
 • Lutraki, Grčka

PELOPONEZ – predstavlja najjužniji deo kontinentalne Grčke, iako je danas praktično ostrvo posle izgradnje Korintskog kanala 1893.godine. Herakle je ovde morao obaviti čak 4 teška zadatka od 12, koliko mu je bilo potrebno, ne bi li došao na Olimp po besmrtnost i titulu Boga. Na Peloponezu je doneta odluka da treba krenuti na Troju, ali je i oslobođen prvi grčki grad od turskog ropstva.

Peloponez ima predivnu obalu, plodne doline i visoke planine. Poluostrvo čine četiri manja poluostrva: Mesenija, Mani, Epidaurus i Argolida. Pre nego što sa poluostrva Atike pređete na Peloponez, morate proći kroz gradić Korint. Korint je oduvek imao odličan geografski položaj i to je mesto gde se ukrštaju najprometniji putevi između istočnog i zapadnog Sredozemlja i gde zemljani jezičak dugačak 6.346m razdvaja Korintski zaliv (Jonsko more) od Saronskog zaliva (Egejsko more).

Na svega 5km od Korinta, nalazi se naša baza za dalja osvajanja Atike i Peloponeza, biser Korintskog zaliva po imenu LUTRAKI. Prepoznatljiv je po velikom broju hotela, restorana, barova, kao i po dugačkoj šljunkovitoj plaži i predivnom šetalištu, koje ukrašava velelepni drvored palmi. Plažu dugu skoro 4 km zapljuskuje plavo, nestvarno čisto i prozirno more. Od 1987. godine ova plaža ima plavu zastavicu što je pokazatelj izuzetne čistoće. Grad je još poznat po uzvreloj atmosferi i dobrom noćnom provodu. Lutraki nudi širok spektar mogućnosti za fakultativne obilaske: Upoznajte obližnje gradove Korint i Nafplio, doživite sa nama žurku na brodu u sred Korintskog kanala, posetite amfiteatar u Epidaurusu, čudo arhitekture iz IV veka p.n.e., upoznajte Atinu danju I ludujte u njoj noću, posetite čuveno Plavo jezero, te obiđite neke od najlepših plaža Atike i Peloponeza sa nama… Pa da počnemo sa avanturom…

Šta te očekuje?

Kada imate destinaciju koja pruža #istovremeno mogućnost kupanja na najlepšim #plažama #Peloponeza i Grčke, #žurkanje u najboljim klubovima Lutrakija, Korinta i Atine, uz obilaske #Mističnog #Peloponeza i #drevne #Atine kao i nestvarni #BoatParty, nije ni čudo što je baš #LUTRAKI najpopularnija destinacija ovog leta! ☀️⛱🏖⛴

🔥🔥🔥 NAJKOMPLETNIJA DESTINACIJA ZA MLADE! GARANTUJEMO KVALITET®

🔝🔊 TOP PARTY DESTINACIJA 🥳🎉✨️

 • 🛳️ Boat Party kroz #Korintski kanal
 • 🏊♀️ Dnevne i noćne žurke na #bazenu Level2 kluba
 • 🏛 Žurka u klubu u #Atini - Bolivar beach bar
 • 🏖 Dnevne žurke na plaži #BlueLake
 • 🏖 Izleti u Atinu, Epidaurus, Nafplio, Korintski kanal
Galerija
Program putovanja

1. DAN:SRBIJA

Polazak u popodnevnim časovima iz Novog Sada/Beograda. Vožnja turističkim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN:PELOPONEZ – LUTRAKI

Dolazak u čuveno letovalište u Korintskom zalivu u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim hotelima. Momentalno odlazimo da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na šljunkovitoj plaži naše baze COCOON beach bara… Chill out, pravo osveženje i odmor posle puta uz letnje ritmove i osvežavajuća pića. Uveče: Spremite se za fantastični MABEL WELLCOME PARTY.

3. DAN:OTKRIVANJE PELOPONEZA: KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS - NAFPLIO

Upoznajte Peloponez ! Naš obilazak započinjemo posetom čuvenom Korintskom kanalu. Mesto na kojem su divovi presretali putnike i trgovce, s dolaskom Rimljana dobija epitet Terra Sancta – Sveta zemlja, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza, iskopanu isključivo lopatama i rukama davne 1893 godine . Nakon kraćeg zadržavanja kod Korintskog kanala, nastavljamo naš put u pravcu antičkog Epidaurusa, obilazak antičkog pozorišta i hrama posvećenog bogu Asklepiju. Za kraj, poseta prvom oslobođenom grčkom gradu od turske vlasti, nekadašnja prestonica Grčke, a danas jedan bajkoviti grad na jugu Peloponeza po imenu Nafplio. Po povratku u Lutraki, nema odmora, jer u BENZ-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

4. DAN:ALIKES BEACH

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži ćete maksimalno uživati i odmoriti se.
Mnoštvo barova, ležaljki, suncobrana, sportskih terena, neverovatno plavetnilo i ljubazno osoblje je nešto što čini posetu ovoj plaži savršenom.
Ova prelepa peščana plaža već dugi niz godina poseduju plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu MODENA žurku: RETRO PARTY u prelepom lokalu u Lutrakiju, COCCON cluba.

5. DAN:KUKO'S BEACH BAR

Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže… No, jedno je sigurno – OVA plaža će vam se definitivno svideti… Celodnevni boravak na našem magičnom Kuko’s beach baru, uz vedre zvuke popularne chill muzike, učiniće ovaj dan savršenim…Uveče: BENZ i 90-e PARTY!!!

6. DAN:ATINA

Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni

PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (samostalni odlazak na Akropolj). Uveče: KUKO’S SUMMER BAR.

7. DAN:BLUE LAKE – ATINA BY NIGHT

Dan za vrhunac provoda. Prvo obilazimo prelepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Dok uživamo u čarima ove prirodne lepote, misli nam lagano idu ka večernjem izletu –  Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub). Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim časovima! Slobodno vreme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atinske obale – BOLIVAR BEACH BAR. Šank ne sme pasti!. Noć kada je sve dozvoljeno…

8. DAN:WHITE PARTY CRUISE KROZ KORINTSKI KANAL

Chill out uz letnje ritmove u našem LEVEL2 BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka OD SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE BOAT Party kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Lutraki žurka ne završava… sa broda svi direktno u MABEL NIGHT CLUB – žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

9. DAN:SUNČANA OBALA – ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR

Verovatno jedna od najlepših plaža ne samo Atine, nego i cele Grčke. Omiljeno mesto većine Atinjana, dugačka, peskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini ovog dana. Ovo je mesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi…  NIGHT OPEN AIR PARTY  na dobro poznatom mestu – COCOON night club.

10. DAN:LUTRAKI

Chill out uz letnje ritmove u našem SAX BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY MABEL CLUB.

11. DAN:GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA

Napuštanje soba i pozdrav za Peloponezom do sledeće sezone… Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja…

12. DAN:SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

Smeštaj
HOTEL KOSMOPOLIT ★★★

Na samo 150 metara od gradske plaže Lutraki i u blizini centra odmarališta nalazi se hotel Kosmopolit, koji nudi bar i recepciju otvorenu non-stop. Do zvučno izolovanih i klimatizovanih soba vodi lift. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu. Usluga pranja veša na raspolaganju je na zahtev. Standardni sadržaji u sobi uključuju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef. U blizini hotela se nalazi besplatan javni parking.

HOTEL AKTI ★★

Hotel Akti se nalazi u prvoj liniji od mora i nedavno je delimično renoviran. Smešten je u centalnom delu predivnog Lutrakija, nedaleko od najlepše, centralne fontane u letovalištu. Objekat se nalazi na 300m od plaže, poseduje smeštajne jedinice različitih struktura. Svaka soba ima balkon, a iz većine se pruža prelep pogled na more. U dvorištu hotela se nalazi bar u kome se gosti uz piće mogu opustiti.

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, “Akti”caffe bar, dvorište sa garniturom za sedenje, besplatan parking, bežični internet uključen u cenu.

Hotel poseduje tri kategorije soba: Budget (manje po površini, skromnijeg nameštaja I gledaju na ulicu), standard I najkvalitetnije sea view sobe (sem direktnog pogleda na more, ove sobe su renoviranje pre 3 godine).

HOTEL GALANOPULOS ★★

Hotel Galanopoulos se nalazi na nekoliko koraka od Termalnog izvora Lutraki, na 70 metara od mora I na 550 metara od gradske plaže I centra grada. Hotel poseduje sobe sa privatnim kupatilom, TV, fenom za kosu i sve sobe imaju tepih. Dostupan je I besplatan bežični internet.

HOTEL AFRODITA ★★★

Hotel Afrodita se nalazi na 180 metara od mora i 350 metara od gradske plaže. U ponudi ima udoban i pristupačan smeštaj. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve sobe poseduju privatno kupatilo, wc, terasu/balkon i besplatan bežični internet.

HOTEL ANDREOU ★★

Hotel Andreou se nalazi na nekoliko koraka od Termalnog izvora Lutraki, na 70 metara od mora I na 550 metara od gradske plaže I centra grada. Hotel poseduje sobe sa balkonom, privatnim kupatilom, TV, fenom za kosu. Dostupan je I besplatan bežični internet.

Cene
Polazak10.7.10.7.10.7.18.7.18.7.18.7.27.7.27.7.27.7.05.8.05.8.05.8.
Povratak20.7.20.7.20.7.29.7.29.7.29.7.07.8.07.8.07.8.16.8.16.8.16.8.
Naziv hotela:Usluga1/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/4
HOTEL AKTI 2** - SEA VIEW ROOMNA289 €280 €SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT359 €SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT350 €
HOTEL AKTI 2** - STANDARD ROOMNA259 €SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT-
HOTEL AKTI 2** - BUDGET ROOMNA259 €  309 €  309 €SOLD OUTSOLD OUT330 €  
HOTEL AFRODITA 3***NASOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT319 €315 €315 €319 €315 €SOLD OUT330 €330 €SOLD OUT
HOTEL ANDREOU 2**NASOLD OUT  279 €  SOLD OUT  SOLD OUT  
HOTEL KOSMOPOLIT 3***NASOLD OUTSOLD OUT-SOLD OUT319 € 345 €319 € 330 €330 €-
HOTEL GALANOPULOS 2**NA 255 €  309 €  319 €  299 € 
HOTEL MITZITHRAS 2**NA------------

 

Legenda:
NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA

USKRŠNJA AKCIJA: -50 EUR POPUSTA PO OSOBI NA CENE IZ TABELE.
AKCIJA VAŽI ZA PRIJAVE DO 17.05.2024.

Za polazak 10.07. važi akcija 7+1, na 7 plativih noćenja dobija se 1 noćenje gratis.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • ✅ Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • ✅ 8 ili 9 noćenja u izabranom smeštaju u Lutrakiju.
 • ✅ Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • ✅ Wi fi internet u hotelima

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • ❌ Fakultativne izlete navedene po programu.
 • ❌ Putničko i zdravstveno osiguranje bez covid pokrića).
 • ❌ Putničko i zdravstveno osiguranje sa covid pokrićem).
 • ❌ Korišćenje klime u svim hotelima se naplaćuje od 5€ do 10€ po danu po sobi. Plaćanje za hotel Kosmopolit može u agenciji. Za ostale hotele na licu mesta.
 • ❌ Obaveznu gradsku taksu (cenovnik od 01.01.2024) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 1.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 3 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 7 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 10 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
 • ❌ DEPOZIT U SLUČAJU ŠTETE U IZNOSU OD 20€ po osobi. Plaća se direktno na recepciji hotela. U slučaju da ne bude napravljena nikakva šteta u smeštajnom objektu, depozit se vraća posle check outa.

 

Izleti
ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR

Na 90 km od Lutrakija, nalazi se verovatno jedna od najlepših plaža ne samo Atine, nego i cele Grčke. Omiljeno mesto većine Atinjana, dugačka, peskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini. Ovo je mesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi…

ALIKES PLAŽA

Na nekih sat i 45 minuta vožnje od Lutrakija, nalazi se jedna od najlepših i najkomercijalnijih plaža regiona, peskovita plaža Alikes. Naš domaćin je beach bar Sabbia, velelepni beach bar, sa par stotina ležaljki, terenom za odbojku i ručni tenis. Tirkizno zelena boja vode će vas očarati, a mekan pesak pod nogama će učiniti da se osećate kao da ste na nekim poznatim rajskim plažama. Upravo zbog svoje kristalno čiste vode, ova plaža nosi plavu zastavicu, koja predstavlja simbol lepote i čistoće.

ATINA

Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (samostalni odlazak na Akropolj). Kafa na čuvenoj PLAKi se jednostavno podrazumeva 🙂

ATINA BY NIGHT

Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub)! Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim časovima! Slobodno vreme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atine – BOLIVAR BEACH BAR. Šank ne sme pasti!Noć kada je sve dozvoljeno…

BLUE LAKE

Jedan dan obilazimo prelepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Celodnevni boravak na obali ove jedinstvene atrakcije i lepote, koja se nalazi na nekih 30tak minuta vožnje od Lutrakija, učiniće dan savršenim.

BOAT PARTY KROZ KORINTSKI KANAL

Dan koji ćete dugo pamtiti, jer vas u njemu čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE Party KRSTARENJE kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… Žurka se posla Krstarenja nastavlja na čuvenim bazenima najboljeg kluba u gradu, cluba Waves

KUKO’S PLAŽA

Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže. Kuko’s beach bar i njegova peskovito-šljunkovita plaža će vam se definitivno svideti… Celodnevni boravak na našoj neverovatnoj plaži, uz vedre zvuke popularne chill muzike, učiniće ovaj dan savršenim…

MISTIČNI PELOPONEZ

Upoznajte Peloponez! Započinjemo obilazak Peloponeza sa čuvenim Korintskim kanalom, koji je nastao davne 1893 godine, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza. Sledeća tačka je neverovatni Epidaurus, antičko pozorište i hram posvećen Bogu Asklepiju, dok za kraj izleta idemo do prelepog Nafplija, bajkovitog grada na samom jugu ovog divnog poluostrva. Dan kada se vraćamo kroz vekove.

PARTY NARUKVICA

Tokom našeg boravka u Lutrakiju, čeka nas nezaboravan provod do jutra, u najboljim klubovima grada.. Dnevna i noćna žurka na bazenima kluba Level-2, brojne tematske žurke u Waves klub-u, žurkanje u lokalu Coralle, kao i brojni popusti očekaju sve vlasnike naše PARTY NARUKVICE… Žurkanjeee!!!

Napomene i plaćanje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 5000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

 

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.10.2023. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 4/2022 kat A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (GLOBOS)

 

Nastavi Rezervaciju