fbpx
021 3038 700 [email protected]
021 3038 700 [email protected]

Severna Italija, 6 dana / 3 noći, Gradovi Evrope

Promo cena
Od179 €159 €
The tour is not available yet.

Nastavi Rezervaciju

Dodaj u listu želja

Dodavanje putovanja u listu želja zahteva da imate nalog na sajtu, registracija je besplatna

5135

Zašto da putujete sa nama?

 • Garantovano najbolja cena!
 • Garantovano najbolji provod
 • Najbolji izleti na destinaciji
 • Brza, sigurna i bezbedna rezervacija

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Pišite nam sa kontakt strane, ili preko društvenih mreža u DM!

021 303 87 00

[email protected]

Severna Italija

Trst, Outlet Palmanova, jezero Garda, Padova, Verona, Vićenca, Venecija
 • 6 dana / 3 noći
 • Ekskurzija: 3
 • April, Maj 2024.
 • Prevoz
 • Severna Italija

Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espresso… I dalje je sve po starom u Italiji, možete kupiti najbolju garderobu i popiti najbolji espresso, kako u Trstu tako i u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Trsta i Venecije. Možete pronaći garderobu svetski poznatih marki po najpovoljnijim cenama, jer je roba tokom cele godine na sniženju.

Galerija
Program putovanja

1. DAN:SRBIJA

Polazak iz Beograda je planiran polazak oko 22:00 časa sa perona glavne  autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).  Iz Novog Sada polazak u dogovoreno vreme sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. DAN:TRST - OUTLET PALMANOVA - LIDO DI JESOLO

Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mesta Palmanova  koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN:LIDO DI JESOLO - JEZERO GARDA - VERONA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do   jezera Garda, koje je najveće jezero u Italiji. Nalazi se u podnožju Alpa i izuzetno je posećena turistička destinacija koju tokom cele godine posećuju turisti iz svih krajeva sveta. Na južnim obalama jezera nalazi se čuveni  grad Sirmione, čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine (Grotte di Catullo).  U ovom popularnom gradu nalazi se zamak Skaliger sa retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke, Crkve Santa Maria Maggiore. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća… Nakon obilaska grada slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4. DAN:LIDO DI JESOLO - PADOVA - VIĆENCA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Slobodan dan za odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Padove. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. Odlazak do Vićence. Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska grada povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

5. DANLIDO DI JESOLO - VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Venecije nekadašnje srednjevekovne Mletačke Republike, izgrađene na 120 ostrva, koja ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto… Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6. DAN:SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim časovima.

Smeštaj

HOTEL ANNY 3* https://www.hotelanny.com/

Hotel se nalazi na oko 50 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar,wi-fi, lift. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SPERANZA 3* https://www.albergosperanza.it/

Hotel se nalazi na oko 2 minuta hoda od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, terasu, parking i wi-fi, lift. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef, . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL ATENE 3* www.hotelatene.com

Hotel se nalazi između Trga Brescia i Trga Mazzini i na oko 50m od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking sa ograničenim brojem mesta, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, sef, fen, balkon, TV, telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL TOKIO 3* https://www.hotel-tokio.it/

Hotel se nalazi  u blizini Trga Milano i na oko 150 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking i wi-fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, balkon i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

HOTEL RIVIERA 3* www.hotel-riviera.org

Hotel se nalazi na 14 minuta hoda od trga Torino i nekoliko minuta hoda od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo,  balkon, TV i telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL STRAND 3* https://www.strandhotel.it/

Hotel se nalazi na  plaži. Hotel poseduje recepcija, parking,restoran, bar i wi-fi. Svaka soba sadrži kupatilo, fen za kosu, balkon i TV. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SOUVENIR 3* https://hotel-souvenir.it/

Hotel se nalazi na  plaži. Hotel poseduje recepcija, lobi, bar, restoran, parking, terasu, lift. Svaka soba sadrži kupatilo, fen za kosu, balkon, TV, klima, sef, telefon i mini bar.. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL PALME 3* https://palmehotel.it/

Hotel se nalazi na oko 50m od plaže, najbliža autobuska stanica do centra mesta je udaljena 100m od hotela. Hotel poseduje recepcija, parking,restoran, bar i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, fen za kosu, sef, balkon i TV.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Cene
OPISTERMIN PUTOVANJAHOTELSPECIJALNA CENAREDOVNA CENA
PRVI MAJ30.04.-05.05.2024.HOTEL 3*159 €179 €
USKRS02.05.-07.05.2024.HOTEL 3*159 €179 €

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Lido di Jesolo (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Trst i poseta tržnog centra)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 8 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 15 € (osobe od 75 – 80 god.)
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )
Izleti
VERONA I JEZERO GARDA
35 € odrasli / 20 € deca

Verona – sa preko dve hiljade godina istorije danas je drugi najznačajniji centar regije Veneto jedne od najmnogoljudnijih, najbogatijih i najindustrijalizovanijih regija Italije. Verona je veliki je turistički centar ili je i vrlo živ i ekonomski razvijen grad.

Reka Adiđe poluokružuje centar grada a sa niskim brdima sa severne strane čini harmoničan i lep pejzaž. Ovaj romantični grad ugostio je priču o Romeu i Juliji, najlepšu i najtragičniju ljubavnu priču ikada ispričanu.

Jezero Garda – je najveće jezero Italije i treće najdublje posle jezera Komo i Mađore. Nalazi se na severu države između 3 pokrajine: Lombardije, Veneta i Trentina – Južnog Tirola.  Pored mnogobrojnih prirodnih bogatstava jezera, prijatne klime, istorijskog značaja, danas je jezero Garda najpoznatije kao izuzetno posećena turistička destinacija. Zbog svoje blizine severnoj granici Italije, jezero Garda je izuzetno posećeno od strane turista iz Nemačke, Austrije i Švajcarske. Jezero Garda se formiralo pod uticajem ledenog glečera tokom poslednjeg ledenog doba.

Jezero ima pet ostrva, a najveće je ostrvo Garda na kojem se nalazi lep dvorac iz XVIII veka.

PADOVA I VIĆENCA
30 € odrasli / 15 € deca

Padova je treći najveći grad u pokrajini Veneto i upravno središte istoimenog okruga Padova.

Padova ima veoma dobro očuvano staro gradsko jezgro sa nizom crkava i palata, koje je stoga pod zaštitom UNESKO-a, drugi najveći trg Evrope – Prato Della Valle, i drugi najstariji univerzitet osnovan još 1222. godine.

Vićenca je treći grad po ekonomskoj snazi u Italiji, iza Milana i Torina. Nalazi se u regiji Veneto, u senci daleko poznatijih gradova – Venecije, Padove i Verone. Vićenca je grad muzej, sa svojom jedinstvenom arhitekturom starom oko dve hiljade godina i umetničkim remek delima okačenim po fasadama zgrada 

Zbog svoje neprocenjive vrednosti za razvoj svetske kulture, 1994. godine Vićenca je stavljena pod UNESCO zaštitu, pod nazivom Paladijev grad. U njoj je pre pet stotina godina živeo i radio arhitekta Andrea Paladio (1508 – 1580.) koji je svojim delima zacrtao pravac arhitektonskog promišljanja. Za sobom je ostavio brojne palate, crkve, javne objekte i vile, od kojih je većina u Vićenci.

VENECIJA
25 € odrasli / 15 € deca

Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica Mletačke republike.

Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop. Zbog toga Venecija i njeni kanali proglašeni su spomenikom Svetske baštine UNESKOa.

Napomene i plaćanje

Sve uplate vrše se u dinarskoj protivrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
GOTOVINSKI- 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora)

NAPOMENE:

  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi organizatora putovanja koji su sastavni deo ugovora.

  • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 15 eur.

  • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

  • Polazak garantovan iz Beograda. Polazak iz Novog Sada nakon 15 ili vise prijavljenih putnika. 

  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

  • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

  • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

  • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja(GLOBOS)

Nastavi Rezervaciju